ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ...

Δευτερόλεπτα

Home |Rss Feeds | Forum | Find us on Facebook | Friendly Banners

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

Ερχεται καύσωνας


Στα μέσα της εβδομάδας έρχεται ο πρώτος καύσωνας του φετινού καλοκαιριού, με τον υδράργυρο να πλησιάζει τους 40 βαθμούς.

«Σκαρφαλώνει» ο υδράργυρος στα θερμόμετρα ολόκληρης της χώρας και στα μέσα της εβδομάδας η θερμοκρασία αναμένεται να πλησιάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου. φυγή προς τις κοντινές παραλίες καταγράφεται από το πρωί στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με αποκορύφωμα τα μέσα της εβδομάδας, οπότε θα αγγίξει ακόμη και τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου, κατά τόπους.

Ειδικότερα, για σήμερα, Σάββατο, ο υδράργυρος στην Αθήνα θα φθάσει στους 35 βαθμούς, στους 33 στη Θεσσαλονίκη και στους 36 στη Θεσσαλία. Αύριο, θα αγγίξει τους 36 βαθμούς στην Αθήνα, τους 35 στη Θεσσαλονίκη και τους 37 στη Θεσσαλία. Ωστόσο, στα ηπειρωτικά, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες, δημιουργώντας συνθήκες ιδανικές για ανάπτυξη υγρασίας και κάνοντας την ατμόσφαιρα πνιγηρή.

Υψηλές θα παραμείνουν οι θερμοκρασίες τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, με 37 βαθμούς στην Αθήνα και 36 στη Θεσσαλονίκη. Η πτώση του υδράργυρου αναμένεται σταδιακά από την Πέμπτη.

Share/Save/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

navigation pages