ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ...

Δευτερόλεπτα

Home |Rss Feeds | Forum | Find us on Facebook | Friendly Banners

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Η απάντηση του Προέδρου της ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θερμαικού κ.Γιάννη Τσακμάκα.

Αμεση ήταν η απάντηση του Προέδρου της ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θερμαικού κ.Ιωάννη Τσακμάκα στην χθεσινή μας ανάρτηση (εδώ)  που αφορούσε την εκλογή μελών άμισθης επιτροπής των ΚΑΠΗ και στις μεθόδους που του αποδόθηκαν απο τα μέλη του Δ.Σ κκ Παράσχου και Παπαμιχαήλ.
Ή αυτοί ή τα τανκς.
Τιμώ απόλυτα τους συνδημότες που προτάθηκαν από τα μέλη της αντιπολίτευσης για τις άμισθες και γνωμοδοτικές επιτροπές των Κ.Α.Π.Η.
Λόγο της συνένωσης 8 Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων δεν θα μπορούσε και δεν θα έπρεπε ο ορισμός των μελών των επιτροπών ανάμεσα σε 5.000 μέλη των Κ.Α.Π.Η. και
50.000 συνδημοτών να γίνει από έναν άνθρωπο και για αυτό ζήτησα από τους καθόλα άξιους και έμπιστους συνεργάτες μου τις προτάσεις τους.
Ακόμα και οι πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής και στης σχολής Αστυφυλάκων γνωρίζουν ότι η Δημοκρατία, το Ελληνικό Σύνταγμα και ο κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων ορίζουν ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά πλειοψηφία. Όταν κάποιοι δεν συμμορφώνονται με τα παραπάνω. Όταν οι λίγοι προσπαθούν να επιβάλουν την άποψη τους στους πολλούς με τσαμπουκάδες, ψέματα, απειλές, ύβρεις και κατάπτυστα κείμενα, τότε αυτό είναι ο ορισμός του «ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ» του «φασισμού» και της «χούντας».
Τσακμάκας Γιάννης
Πρόεδρος ΔΗΠΠΑΚΥΘ (Υπό απομάκρυνση από τα τάνκς).

Share/Save/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

navigation pages