ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ...

Δευτερόλεπτα

Home |Rss Feeds | Forum | Find us on Facebook | Friendly Banners

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η απάντηση του Κιτρινιστή.*

Από την ιστοσελίδα του Δήμου Θερμαικού.
Φίλες και Φίλοι
Η επικοινωνία στα χρόνια μας επιτυγχάνεται με νέους τρόπους, με νέους όρους και με νέες έννοιες ιδιαίτερα σύνθετες. Η στροφή στα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας είναι η κυρίαρχη τάση. Η εξοικείωση των νεώτερων ηλικιών με την κουλτούρα των υπολογιστών είναι μια πραγματικότητα. Η παροχή ευρυζωνικών δικτύων στον Δήμο μας και η αναγνώριση των αναγκών του σύγχρονου Πολίτη – Δημότη ήταν στοιχεία τα οποία μας οδήγησαν στην δημιουργία μιας νέας διαδικτυακής πύλης.
Η πλοήγηση στις σελίδες μας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το Δήμο και τις υπηρεσίες του, θα σας ενημερώσει για τα γεγονότα, τις πολιτιστικές και τις αθλητικές εκδηλώσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται, θα σας προσφέρει ενδιαφέρον υλικό για την ιστορία της περιοχής και στοιχεία για τη σύγχρονη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική εικόνα της. Σκοπός μας είναι να ανοίξουμε μία ακόμη οδό επικοινωνίας με τους δημότες μας, τους επισκέπτες κι όσους αγαπούν την πόλη μας.
Ο Τουριστικός Οδηγός θα σας βοηθήσει να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας. Επίσης, θα σας κατατοπίσει στο θέμα της διαμονής, προσφέροντάς σας την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στα ξενοδοχεία της περιοχής και θα σας οδηγήσει στις ιδιαίτερες γευστικές διαδρομές και στα καταστήματα όπου μπορείτε να απολαύσετε τις παραδοσιακές μας συνταγές. Θα βρείτε επίσης αναρίθμητες προτάσεις για διασκέδαση για όλες τις ώρες.
Κοιτάμε στο μέλλον, πιστεύουμε στους νέους και δημιουργούμε υποδομές που θα οδηγήσουν στην σωστή και έγκυρη ενημέρωση , την γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση των Δημοτών με ελεύθερη πρόσβαση και χρήση όλων των ηλεκτρονικών ευκολιών, τις λεγόμενες e- υπηρεσίες.
Ευελπιστούμε ότι οι πληροφορίες σε αυτές τις σελίδες θα σας φανούν χρήσιμες και πρακτικές και ταυτόχρονα εξυπηρετικές.
Καλή πλοήγηση!
Ιωάννης Αλεξανδρής
Δήμαρχος
*ΤΣΟΥΝΑΜΙ:ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο.... ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΗΣ... ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΕΚΤΟΣ  ΕΑΝ Ο ADMIN ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ... ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...

Share/Save/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

navigation pages