ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ...

Δευτερόλεπτα

Home |Rss Feeds | Forum | Find us on Facebook | Friendly Banners

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Μπαράζ διαρρήξεων χθές το βράδυ στην Περαία.

Μπαράζ διαρρήξεων χθές το βράδυ στην Περαία.Συγκεκριμμένα περί την 04:30 διαρήκτες άνοιξαν καταστήματα της περιοχής αποσπώντας μικρά χρηματικά ποσά ,αλλά κάνοντας ζημιές πολλών ευρώ (έσπασαν τζαμαρία καταστήματος παιδικών ρούχων).Δύο καταστήματα μάλιστα βρίσκονται σε κεντρικό δρόμο της Περαίας επι της οδού Ρωμανού.Τα κρούσματα διαρρήξεων δυστυχώς έχουν αυξηθεί παρά την αστυνόμευση η οποία έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό.
UP LOADED: Επειδή στο facebook φαίνεται η διάρρηξη ληστεία σας παραθέτω την διαφορά  ''αν οι "ήσυχοι κλέφτες" γίνουν κάποτε αντιληπτοί από τα θύματά τους και χρησιμοποιήσουν βία, είτε για να κλέψουν είτε για να διαφύγουν, αυτομάτως ..μετατρέπονται σε ληστές.
Οι συνέπειες της "μετατροπής" αυτής μόνον αμελητέες δεν είναι, αλλά μάλλον οδυνηρές για τους δράστες, θα λέγαμε : Η κλοπή καταρχήν είναι πλημμέλημα (φυλάκιση μέχρι 5 έτη) και υπό προϋποθέσεις κακούργημα, αλλά με ανώτατο όριο ποινής (κάθειρξης) τα 10 έτη.
Αντίθετα, η ληστεία, επειδή είναι βιαιότερο, σκληρότερο και συχνά βάναυσο έγκλημα, είναι κακούργημα και η ποινή μπορεί να φτάσει μέχρι την ισόβια κάθειρξη !'Τσουνάμι.

Share/Save/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

navigation pages