ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ...

Δευτερόλεπτα

Home |Rss Feeds | Forum | Find us on Facebook | Friendly Banners

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αναβλήθηκε η αυριανή έφεση του κ.Μαυρομάτη στο Ελεγκτικό Συνέδριο λόγω απεργίας των δικηγόρων παρ΄όλο που ο κ.Μαυρομάτης όπως μας δήλωσε ζήτησε και πήρε άδεια από τον δικηγορικό Σύλλογο για να διεξαχθεί η δίκη και να παρευρεθεί ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου.Σήμερα εξάλλου συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του Δήμου με θέμα την έφεση.
 Αποκλειστικό:
 Με πρόσθετη παρέμβαση ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο Δήμος Θερμαικού ζητά να γίνει δεκτή η παρέμβαση του υπέρ της καταλογιστικής πράξης του Οικονομικού Επιθεωρητή με την οποία καταλογίστηκε στον κ.Ι. Μαυρομάτη το ποσό των 897.765,83 ευρώ και να μην γίνει δεκτή η έφεση του.!!! (δείτε την φώτο κάνοντας κλίκ για μεγέθυνση). Aστραψε και βρόντηξε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής ο κ. Μαυρομάτης λέγοντας απευθυνόμενος στον Δήμαρχο: Δεν ζήτησα από κανέναν τίποτα, δεν ζήτησα καμία χάρη, πρέπει ο Δήμος να υποστηρίξει τα συμφέροντά του. Όμως περίμενα η διοίκηση να πάρει δίκαιη θέση και να αναφέρει στην παρέμβασή της αυτά που λέει ο Οικονομικός Επιθεωρητής.Οφείλατε κύριε Δήμαρχε να είστε δίκαιος και έντιμος απέναντι στους πολιτικούς σας αντιπάλους. Όμως εσείς καταφύγατε σε μία ενέργεια που αποτελεί πισώπλατο χτύπημα. Εγώ δεν ήθελα να πει ψέμματα ο Δήμος, ήθελα να πει αυτά που λέει το πόρισμα και όχι ασύστολα ψεύδη».
 Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ.Μαυρομάτη σήμερα μας δήλωσε ότι ο ίδιος επιθυμούσε διακαώς να συζητηθεί η έφεση του σε αντίθεση με την θέση της Διοίκησης.

Share/Save/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

navigation pages